Ласкаво просимо

Пошук

Меню

Категорії товарів
Мінімальне замовлення НЕ ОБМЕЖУЄТЬСЯ !!! * за умови оплати замовлення на рахунок.

Мала Індійська квіткова прикраса 1

Опис:

Малий.

Квіти -тканина.Еластична основа.

Мала - символ поваги, любові і радості

Квіти в індуїзмі є символом творення і відродження. Можливо, саме тому вони є найпоширенішим матеріалом для обробки в Індії та Непалі. І найпопулярнішою формою такого квіткового прикраси є гірлянда, звана малайською в Непалі і північній Індії, і малайською мовою на півдні Індії.
Квіткові гірлянди прикрашають будинки під час свят, статуї божеств в храмах, їх підносять почесним гостям в знак поваги (іноді вішають бідняка настільки, що не видно обличчя). Під час весільної церемонії наречений і наречена повинні обмінятися квітковими гірляндами. Після вистави гірлянди обвішують улюбленими акторами, танцюристами і музикантами.

Невеликий можна зробити з одного або декількох видів квітів. Моїми улюбленцями, наскільки я можу судити, є чорнобривці і жасмин. Рідше можна побачити гірлянди з троянд або лотоса. У Непалі також роблять гірлянди з якоїсь трави для нареченого і нареченої на весілля. Взагалі, в даний час існує мода виготовляти гірлянди зі штучних матеріалів: паперу, стружки сандалового дерева, гвоздики, блискіток, металевої стрічки. Для нареченого на весіллі навіть роблять гірлянду з банкнот, як побажання багатства.

У давнину дівчина могла вибрати нареченого за допомогою маленького (але це стосувалося тільки дівчат зі знатних сімей). Був скликаний спеціальний турнір, на якому молоді люди, які хотіли взяти цю дівчину в дружину, змагалися один з одним, демонструючи себе і свою майстерність. В кінці турніру дівчина вказала на обраного нареченого, поклавши йому на шию гірлянду з білих квітів. Та й наречений не завжди був переможцем турніру.
Взагалі, в Непалі та Індії без малого - нікуди.

Ціна:52,00 Грн.

Наявність: В наявності

Оберіть, будь ласка, мову сайту