Ласкаво просимо

Пошук

Меню

Категорії товарів
Мінімальне замовлення НЕ ОБМЕЖУЄТЬСЯ !!! * за умови оплати замовлення на рахунок.

Чоловіча краватка 42

Опис:

Чоловіча краватка

Виробництво - Італія

Матеріал - 100% шовк

Краватка - вишуканий аксесуар, розкішний подарунок! Серед улюблених чоловічих аксесуарів центральне місце займає краватка Його Величності. Цей вишуканий, стильний, модний аксесуар є не тільки яскравою деталлю чоловічого гардеробу, але і в певному сенсі способом самовираження особистості чоловіка. Якість і колір краватки, те, як зав'язується краватка і наскільки добре підібраний костюм - все це говорить оточуючим про характер чоловіка, його смак і життєву позицію.

Вирішивши порадувати чоловіка в день народження, ювілей, Новий рік, День святого Валентина або 23 лютого новою красивою краваткою, ви зробите йому розкішний подарунок. Коли чоловік носить краватку, цей аксесуар завжди в центрі уваги. Звідси випливає простий висновок: якщо чоловік хоче справити на людей враження успішного, сучасного і елегантного чоловіка, його краватка повинна бути не просто хорошою, вона повинна бути бездоганною.

У нас є унікальна колекція високоякісних шовкових чоловічих краваток найвишуканіших і модних кольорів.

Такий розкішний подарунок неодмінно вразить будь-якого чоловіка і вишукана краватка стане його улюбленим аксесуаром на довгі роки.

Ціна:97,50 Грн.

Наявність: В наявності

Оберіть, будь ласка, мову сайту