Ласкаво просимо

Пошук

Меню

Категорії товарів
Мінімальне замовлення НЕ ОБМЕЖУЄТЬСЯ !!! * за умови оплати замовлення на рахунок.

Весільний букет двомісний(доступний)

Опис:

Букет-двійник.

Букет штучних квітів використовується в якості другого дубліката букета на весіллі або основного букета (в дуже жарку або дуже холодну погоду - коли живі квіти не стоять навіть з капсулами і мікрофонами)

Навіщо потрібен такий букет?

По-перше, якщо ваш основний букет складається зі складних елементів, наприклад, якщо це каплевидний букет, букет-сумочка, букет-віяло, конусоподібний букет або просто важкий букет, що не дозволить вам «запустити» його належним чином :) В цьому випадку використовується букет-дублер. По-друге, є прикмета, що букет, з яким наречена гуляла цілий день, краще зберегти для себе і не дарувати його нікому з гостей , це поганий знак.

У чому переваги букета-двійника зі штучних квітів?

Букет штучних квітів залишиться надовго на пам'ять про дівчину, якайого зловить, адже з роками штучні квіти майже не втрачають свого зовнішнього вигляду і насиченості фарб. Штучні квіти дуже різноманітні, їх можна поєднувати з різними матеріалами і надавати їм потрібну форму без будь-яких зусиль.

За вашим бажанням ви можете вибрати колір, розмір і форму букета. Декор ніжок також можна підібрати під колір основного букета, суконь та інших аксесуарів

Ціна:400,00 Грн.

Наявність: В наявності

Оберіть, будь ласка, мову сайту